X
Ett hus med trasigt tak som ska asbestsaneras

Asbestsanering Arbeten

Hos oss kan du få hjälp med hela processen av asbestsanering från analys till färdig sanering. Om det skulle vara så att du är i behov av en sanering så kan vi komma ut och kolla på hur det ligger till därefter återkommer vi med en offert för kostnaden av saneringen.

Asbest är ett farligt material som frigörs när man river ner material som exempelvis eternitplattor på tak eller fasad. I dagsläget få det inte användas men det finns fortfarande kvar i äldre byggnader bland annat mattlim, isolering och annat.

När man jobbar med att riva ner material som innehåller asbest så leder det till att det frigörs en mäng fibrer som svävar i luften. Dessa fibrer kan stanna kvar en lång tid eftersom de är väldigt lätta och tunga. Det är farligt att andas in dessa fibrer och det kan leda till olika sjukdomar som cancer.

Kontakta oss

Bra för miljön och ekonomi

När vi utför arbetet så följer vi de riktlinjer som finns och ser till att rivning och sanering sker på ett fackmässigt sätt, våran personal är också utbildade för att jobbet ska ske på rätt sätt. Vi tar uppdrag i Halmstad, Falkenberg, Varberg och Laholm.

Om ni ska utföra något rivningsarbete eller ombyggnadsarbete så är det viktigt att se till att man kontrollerar så att inte det finns någon asbest genom att utföra en analys:

Du kan höra av dig till oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Redo för ett nytt projekt?

Vi är alltid redo för nya uppdrag, det är bara att höra av sig så går vi vidare därifrån.

Boka besök