X
En röd grävmaskin som gräver inför dränering.

Dräneringsarbeten

Ibland kan man behöva dränera husgrund och detta är viktigt för att skydda huset från fuktskador och översvämningar, tecken på att du behöver dränera kan vara att det är kallt och fuktigt i din källare. Genom att anlita oss så ser vi till att jobbet utförs på ett korrekt sätt med rätt utrustning och kunskap.

Detta sker genom att vi skapar en buffert mellan marken och ditt hus så att allt överflödigt vatten leds bort därefter tar vi han om efterarbetet utefter kundens önskemål och lägger stor vikt på att slutreslutatet ska bli snyggt och praktiskt.

När vi utför dränering så utför vi bland annat:

Du kan höra av dig till oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Bra för miljön och ekonomi

Genom att isolera dina källarväggar så skyddas din bostad mot fukt samtidigt som det sparar energi detta innebär att om man får en väl utförd dränering så är det en investering som leder till att man sparar pengar och undviker problem på sikt. Därför är det viktigt att man tar åtgärder så att det inte går för lång tid och gammal grund behöver repareras.

Hur det går till

Första steget är att vi träffas för att kolla vad som behöver fixas hos er därefter så återkommer vi med offert och efter att ni bekräftat så börjar vi med jobbet. Vi utför dränering för dig som bor i Halmstad, Varberg, Laholm och Falkenberg

Du får en helhetslösning genom oss vå både gräver grundar och förbereder Isodrän därefter dränerar vi och täcker igen allt åter igen. Självklart så har personalen erfarenhet inom området och de certifieringar som behövs. För att arbetet ska utföras på ett korrekt sätt och att du som kund ska känna dig nöjd med arbetet som sker.

Glöm inte att du är rätt till ROT-Avdrag vid utförd arbete.

Isolering av källare för skydd mot vatten
Färdigtgrävt dike för dränering
Resultat efter grävning med maskin

Redo för ett nytt projekt?

Vi är alltid redo för nya uppdrag, det är bara att höra av sig så går vi vidare därifrån.

Boka besök