X
En man som utför håltagning i betongmark

Håltagningsarbeten

Vi kan utföra sågning och håltagning i betong och andra hårda material som sten, tegel och armerad betong och kan ta uppdrag för både byggföretag, fastighetsbolag och privatkunder. Kanske behöver du hjälp håltagning vid renovering och ombyggnad för ta hål för nya fönster och dörrar. Det kan även gälla håltagningar och betongborrning för VVS- och elinstallationer, borrning i betong för räcken, ventiler med mera.

Det finns flera olika typer av håltagning några av dessa är:

Du kan höra av dig till oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Utbildad personal

Våran personal använder avancerad teknisk utrustning och kunskapen om säkerhetsfrågor är viktig. Borrning och sågning i hårda material som betong sker med diamant redskap. Säkerheten är viktig vid håltagning därför har vår personal god erfarenhet och kompetens för att utföra sådana uppdrag.

Om du är i behov av hjälp med håltagning så finns vi tillgängliga i Halmstad, Falkenberg, Varberg och Laholm.

Dokmentering

Alla våra uppdrag utförs på ett noggrannt sätt samt att vi utför egenkontroller för att se till att alla arbetsmoment genomförs korrekt och enligt överenskommelse.

Efter avslutad håltagning görs en grovstädning och vi tar hand om sopor och miljöfarligt avfall enligt de lagar och förordningar som gäller.

Resultat efter sågning i golv för rör
Sågning i golv med hål vvs rör

            Golv plattor efter sågning som ska slängas

Redo för ett nytt projekt?

Vi är alltid redo för nya uppdrag, det är bara att höra av sig så går vi vidare därifrån.

Boka besök