X
Rivning av stort hus med stor rivningsmaskin

Rivningsarbeten

Rivning kan behövas för både privat hem men även företag kan vara i behov av rivningsarbeten, det kan vara allt från små enklare rivningar som rivning av vägg, badrum och kök till rivning av hela hus eller byggnader då man har planer för att bygga om på nytt. Det är viktigt att arbetet utförs på ett effektivt och säkert sätt därför tar vi de åtgärderna som behövs för att varken människor eller egendom tar skada, detta sker genom att vi planerar rivningen på ett bra sätt.

Om det skulle vara så att ni har något rivningsprojekt så kan vi ta uppdrag i Halmstad, Falkenberg, Varberg och Laholm.

Erfarenhet

Med god erfarenhet inom branchen och breda kunskaper så kan vi ta hand om olika sorters rivningsarbeten både små och stora och hittar en passande lösning för er. Rivningen sker på ett fackmässigt sätt genom att vi följer de lagar och regler som finns samt att personal är kvalificerade inom de området de jobbar inom. Under arbetets gång så dokumenterar vi jobbet och efter slutfört arbete så sker kontroller på plats. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss.

Kontakta oss

ROT-Avdrag

Om du anlitar oss för rivning av någon för ditt privata hem kan du ta nytta av ROT-avdraget. Detta innebär att du kan göra en skattereduktion som hjälper dig spara pengar och tjänsten blir mer prisvärd. Ifall du skulle vilja nyttja ROT-Avdraget så behöver du meddela oss det vid beställning av tjänst så att vi kan ta hänsyn till det vid offert men även när du ska faktureras och skicka nödvändig information till Skatteverket.

Utbildad personal

Vid rivning kan man ibland behöva hantera asbest som är ett mycket farligt ämnde som idag inte får användas men som fortfarande finns kvar i många äldre fastigheter. Asbests kan man hitta på olika ställen som tak, rörisolering och golvmaterial. När man ska bli av med dessa så frigörs det en stor mängd asbestfibrer som man inte kan se med ögat och som man måste unvika att andas in. Detta för att det har bevisat sig vara skadligt och orskar många allvarliga sjukdommar som lungcancer.

När vi utför rivningar så kan vi även utföra anyalys av skadliga ämnen som asbest och PVC och därefter göra oss av mer dessa ämnen åt er, all personal som jobbar med dessa saneringar är utbildade inom områden och har olika certifikat.

En blå container med massa trasiga tegelstenar
Hög med tegelsenar från riven vägg
Tegelvägg som rivs ner

Redo för ett nytt projekt?

Vi är alltid redo för nya uppdrag, det är bara att höra av sig så går vi vidare därifrån.

Boka besök